IDIT WEB LOGO
Menu

ЗА НАС

Всичко за нас: услугите, екипа, шефа, кафето, пуканките - няма скрито-покрито.

УСЛУГИ

За какво може да разчитате на нас, кои са силните и слабите ни страни. (Нямаме слаби :)

ПРОЕКТИ

Оставяме работата ни сама да говори за нас. Затова тук има повече картинки и по-малко глупости!

КОНТАКТИ

Ако сте се влюбили в нас и в работата ни, то тази категория е задължителна за Вас! Ние Ви очакваме с нетърпение.

УЕБ ПОРТАЛ

YOO.BG

Задание на клиента

Екипът на ГОУГОУ.БГ се обърна към нас за разработка на втори проект, отново в сферата на туризма. Тяхното задание бе да създадем уеб сайт, който да събира на едно място всички туристически промоции и специални оферти. Изискването им бе уеб сайтът да е с уникална визия, да бъде изключително интуитивен и лесен за ползване, за да може всеки технен посетител да открива бързо и лесно желаната от него оферта.

Нашето решение

За реализиране на целите на нашия клиент, започнахме с редица проучвания на посетители на подобни сайтове. Анализирахме техните отговори и желания и създадохме проект, който е с уникална визия и потребителско преживяване. Дизайнът, без да бъде безличен, е фокусиран изцяло върху простотата на работа с услугата. Отделихме много часове работа върху мобилната реализация на проекта, за да може да се работи лесно с уеб сайта, независимо от устройството и локацията на потребителя.  

Клиент

ГОУГОУ.БГ

Година

2017

Услуга

Цялостно изграждане

Адрес

www.yoo.bg
 
 

Една страница е достатъчна..

Супер функционален и интерктивен, уеб сайтът www.yoo.bg има само една страница, в която се случва търсенето, филтрирането, прегледът и сравнението, изборът, както и запазването и споделянето на оферти. А това си е сериозно предизвикателство.

Преглед на туристическо предложение

Създадохме дизайна на офертите след сериозно проучване на навиците на потребителите на сайтове за колективно пазаруване, туристически агенции и др. Анализирахме резултатите и поставихме фокуса върху най-важното за потребителя.

Адаптивно преoсмисляне

За нас "адаптивност" далеч не означава да “натъпчеш” съдържанието в съответния екран. Тя е преосмисляне на всеки аспект от преживяването на потребителя. Вземаме предвид, устройството и се съобразяваме се с всички негови условия и параметрите на средата, в която се ползва.

Потребителят е КРАЛЯТ