Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на корпоративен каталог и система за B2B поръчки

РЕдизайн на каталог за хранителни добавки

Редизайн на

корпоративен каталог и

система за B2B поръчки

MLO Nutrition

За проекта

ЗАДАНИе НА КЛИЕНТА

MLO е производител на висококачествени хранителни добавки в различни направления като тонус и здраве, фитнес, бодибилдинг и тежкоатлетически дисциплини. Те се обърнаха към нас, за да създадем цялостна визуална идентичност на марката, включително дизайн на опаковките, презентационен сайт с каталог продукти и функционална секция новини.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

За установяването на добро онлайн присъствие изградихме комплексен сайт, който същевременно е изключително лесен за ориентация. Целта ни беше да постигнем изчистен и красив дизайн, в крак с последните тенденции на уеб дизайна. Поставихме фокус върху четирите основни серии продукти, като ги презентирахме в слайдър в първата визуална зона на началната страница. Създадохме каталог, в който всички продукти на MLO да бъдат подробно представени, и от който лесно може да се изпрати запитване за продуктите, които потребителите харесват. Добавихме фини анимации и стилни фонови изображения, които да създадат усещане за цялост и завършеност на визията.

MLO Nutrition

www.mlonutrition.com
Изпълнени услуги
  • Редизайн на корпоративен каталог
  • Миграция от Custom към No Code решение
  • Цялостна реализация на уеб сайта
  • Персонализирана CMS система
  • Техническа поддръжка
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Разработка на B2B система за поръчки
  • Дизайн на линия опаковки

Миграция от custom към no-code решение в рамките на 2 работни седмици

За техническата реализация на сайта използвахме no-code решение, което ни позволи да завършим целия проект в рекордно кратки срокове. Към интуитивния админ панел на платформата добавихме и възможността за редакция на текстовете директно в самата страница, без нужда от връщане в административната част на уебсайта. Тази опция улеснява значително нанасянето на дребни корекции по съдържанието.

Създадохме дизайн на цялостната линия на опаковките

Дългогодишната ни практика в сферата на дизайна ни е срещала с широк спектър от задания, чрез които придобихме разнообразни умения. MLO Nutrition е един от проектите, в които клиентът ни постави предизвикателно и нестандартно задание: да създадем дизайн за опаковките на техните продукти. Това провокира нашето въображение. Резултатът: създадохме цялостна линия на опаковките, която се използва до днес - включително за новите продукти на марката, създадени в последствие.

Продуктова страница, която дава цялата необходима информация в удобен за четене формат.

Персонализирана система за поръчки от корпоративни клиенти: бързо подаване, лесна обработка и доволни клиенти

В предварителните разговори, клиентът ни обясни, че редовно получава от своите корпоративни партньори заявки за доставки на едро. Желанието му беше по някакъв начин да улесним процеса на подаване и обработка на поръчките. Нашето решение беше да проектираме система за поръчки с ограничен достъп, който се контролира от администраторите на сайта. Системата предлага на регистрираните потребители възможност да заявят доставка на наличните продукти, като количествата са предварително зададени спрямо разфасовките на едро:  кутии, кашони или палети. Чрез тази система успяхме да улесним както партньорите на MLO Nutrition, така и техните служители, които вече обработват постъпилите поръчки за значително по-кратко време.