Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на корпоративен каталог и система за B2B поръчки

онлайн магазин за водопроводни компоненти

Редизайн на онлайн

магазин със CMS панел,

създадена специално

за клиента ни

Hydrostab

Работници на Hydrostab

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Хидростаб ООД разполагаше с електронен каталог, без възможност за поръчки. Визията и софтуерът на системата бяха остарели. Заданието към нас беше да направим редизайн на визията и да изработим изцяло нов софтуер, който да управлява уеб сайта. Желанието на клиента беше да се създаде съвременна визия, с която да се работи лесно и приятно.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Решението ни за този проект беше да запазим всички добри практики от стария сайт, като ги обновим и подобрим допълнително. Целта, която си поставихме, бе уеб сайтът да създава усещане за актуалност. Създадохме основен фокус върху продукта и неговите технически параметри. Добавихме интуитивна навигация и успяхме да изработим уеб сайт, с който се борави лесно - както от потребителите, така и от администраторите му.

Хидростаб

www.hydrostab.com
Изпълнени услуги
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Редизайн на електронен магазин
  • Техническа реализация на проекта
  • Персонализиранa CMS система

Корпоративна презентация

Често се случва страниците, презентиращи бизнесите, да съдържат огромен обем текст, който е неудобен за четене и бързо доскучава на потребителите. Ето защо в корпоративната презентация на Хидростаб решихме да заложим на стегнати абзаци с ясни заглавия, изображения, които да разчупят ритъма на страницата, а също така визуално представяне на най-важната информация.

Модерна визия с устойчив дизайн

С всеки наш проект, ние се стремим да спазваме последните тенденции в сферата на дизайна: както естетически, така и технически. Така създаваме уеб дизайн с модерна визия, който същевременно е устойчив във времето.

Продуктова страница с нестандартна структура, която улеснява клиента!

След като анализирахме спецификите на продуктовата гама, както и навиците за пазаруване на клиентите, създадохме дизайн, който поставя най-важните елементи в центъра на вниманието: голяма, красива снимка; код на продукта, защото голяма част отклиентите познават продуктите по код; красива и лесна за преглед таблица на техническите параметри с нестандартна структура. За да улесним максимално потребителите в избора на правилната модификация, добавихме и сравнителна таблица, съдържаща всички разновидности на даден продукт, заедно с техните параметри и цени.

Система за вътрешна комуникация с партньори и търговци

За клиентите ни от Хидростаб изградихме модули за вътрешна комуникация и специални предложения към търговци и партньори. Тази гъвкава система позволява изготвяне на индивидуални актуални оферти и предложения за всеки партньор на компанията.