Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Дизайн на корпоративен уеб сайт за успешна софтуерна компания

дизайн на уеб сайт

Дизайн на корпоративен

уеб сайт за успешна

софтуерна компания

DNH Soft

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

DNH Soft е софтуерна компания с над 10 години опит. През годините са се обръщали към нас за сътрудничество в създаването на успешни проекти като изнесено дизайн студио. Те разполагаха със сайт, чийто облик не отговаряше на професионалния им опит. Затова за пореден път се обърнаха към нас, но този път - за да преобразим стария им уеб сайт с изцяло нов дизайн, който да бъде запомнящ се, лесен за работа и да ги представя в най-добра светлина.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Презентационният уеб сайт е лицето на компанията. Той е като визитна картичка, която разкрива много за бизнеса. Именно затова подходихме изключително отговорно към проекта. Разработихме изчистен дизайн, който да кореспондира с бранда. Използвахме елементи в корпоративните цветове на клиента и изградихме подреден и лесен за употреба от потребителите уеб сайт.

DNH Soft

www.dnhsoft.com
Изпълнени услуги
  • Редизайн на корпоративен уеб сайт
  • Изработка на дизайн система

Дизайн система, която да унифицира корпоративната идентичност

Създаването на дизайн система почти се е превърнало в еталон на нашата работа. Причината е, че е важно да има консистентност в представянето на бранда във всяка една медия. Когато има разработена дизайн система, всички материали - от уебсайта, през фейсбук постовете, до брандираните чаши и папки - помагат за изграждане имиджа на компанията: както онлайн, така и офлайн.

Консистентността в представянето и вниманието към детайла карат всеки бранд да изпъкне!