IDIT WEB LOGO
Menu

ЗА НАС

Всичко за нас: услугите, екипа, шефа, кафето, пуканките - няма скрито-покрито.

УСЛУГИ

За какво може да разчитате на нас, кои са силните и слабите ни страни. (Нямаме слаби :)

ПРОЕКТИ

Оставяме работата ни сама да говори за нас. Затова тук има повече картинки и по-малко глупости!

КОНТАКТИ

Ако сте се влюбили в нас и в работата ни, то тази категория е задължителна за Вас! Ние Ви очакваме с нетърпение.

Mobile Rectangle Img

За Нас

Ние сме готини майнички, базирани в Пловдив, чиято страст е майсторенето на уеб сайтове, създаването на готини дизайни, намирането на елегантни решения за предизвикателни задачи. Ей такива неща.

Mobile Image Specialist
About IDIT WEB images About IDIT WEB images About IDIT WEB images About IDIT WEB images

Здравейте :)

Радваме се, че ще отделите няколко минути от ценното си време, за да научите повече за нас. Честно казано, в нашия бранш човек трябва да остави работата сама да говори за уменията и способностите му. Въпреки това ние сме хора и работим с хора. Затова смятаме за нужно да кажем няколко думи и за себе си: как виждаме нещата, какъв е процесът ни на работа, каква е нашата история и цел.

Нашата цел

...разбира се е да изработваме приятни за окото уеб сайтове, които работят без забележки и постигат повече от очакваното. Как я осъществяваме? Не вярваме в пенкилерите и панацеите. Вместо това търсим конкретни решения за точно определени проблеми. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти на всяка стъпка от процеса. А също така черпим вдъхновение от най-разнообразни сфери!

"За да мислиш извън рамката, първо ти трябва рамка"

 

Майкъл Бар

Нашият работен подход: ГЪВКАВОСТ.

Сериозно! Това е официалната ни методология на работа! AGILE (англ.: гъвкав) е най-нашумялата система от методологии в IT-сферата в момента. И определено има защо. Тя позволява свободно преминаване от фаза във фаза на проекта, включително прескачане напред или връщане назад. Това означава, че никога не е късно да се вмъкне някое страхотно ново решение. Всички го знаем: качествената творческа работа не е праволинейна и добрите идеи се зараждат в самия процес. Важно е да знаете, че за да разгърнем гъвкъвостта си максимално, ние използваме структурирани процеси на работа.

IDIT WEB Agile Process
George Angeloff Image George Angeloff Image

IDIT е абревиатура от израза IN DESIGN I TRUST. Кръстих компанията по този начин, защото вярвам, че дизайнът е това, което определя живота ни.

ГЕОРГИ АНГЕЛОВ - ОСНОВАТЕЛ
LinkedIn Link Behance Link Website Link
Office Layers Office Layers Office Layers Office Layers Office Layers
Background Image

Повече от 8 години помагаме на малки и големи компании да подобрят продажбите си, имиджа си и лицето си пред света.

История.

В далечната 2010 г. дизайнерът с дългогодишен опит Георги Ангелов решава да основе собствена компания. IDIT Web започва скромно, в стил „човекът-оркестър“...

Седем години по-късно много неща са си останали същите: ние все така старателно се стремим да доставим качество на световно ниво и да докажем, че страхотният уеб дизайн може да бъде създаван и в малък град като Пловдив. Други пък определено са се променили: екипът вече се състои от цели (!) трима постоянни членове и още толкова допълнителни сътрудници.

History Images History Images